Життєве кредо училища

18 бер. 2020 р.

Організація освітнього процесу під час карантину
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ
ПІД ЧАС КАРАНТИНУ
(поради здобувачам освіти та їх батькам)
На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 р. № 211 щодо запровадження карантину для всіх типів закладів освіти з 12.03.2020 по 03.04.2020 р., листа Міністерства освіти і науки України від 11.03.2020 № 1/9-154 у закладі оголошено карантин з 12.03.2020 по 03.04.2020.
У зв’язку із введенням карантину освітній процес організовується з використанням технологій дистанційного навчання.
Для координації діяльності на сайті закладу створено сторінку «Навчання під час карантину».
Педагогічні працівники для самостійної роботи учнів  пропонують такі моделі організації навчання:
-      сайт закладу освіти;
-      офіційні сторінки закладу освіти в соціальних мережах;
-      блоги педагогів;
- перегляд телеуроків ТРК «Київ» з 16 березня 2020 року на Youtube каналі https://www.youtube.com/user/kievchannel Час трансляцій: 9:30, 11:30, 13:30;
-      інші сервіси дистанційного навчання.
Керівникам груп для координації дистанційного навчання учнів, здійснення зворотного зв’язку забезпечити співпрацю з батьками здобувачів освіти.
Учням  необхідно надсилати результати своєї роботи (практичні, творчі роботи, реферати, презентації, індивідуальні завдання та інші) викладачам для перевірки та оцінювання на електронні адреси, вайбер спільноти.
Дякуємо за співпрацю!
          Кредо членів методичної комісії:

«Головне – навчити студентів мислити»
Бертольд Брехт

             На сучасному етапі розвитку освіти в Україні зростає значення методичної         роботи як одного з основних складників системи підвищення кваліфікації п               едагогічних кадрів, активізації творчого потенціалу кожного педагога.
             Методична проблема навчального закладу: Впровадження в навчально-
     виховний процес педагогіки співробітництва. Інноваційні аспекти організації на       в       чально-виховного процесу, як основа формування творчої особистості учня       при підготовці кваліфікованих робітників
        Методична проблема методичної комісії: «Підвищення ефективності професійної підготовки та формування творчої особистості учня шляхом синтезу інноваційних і класичних педагогічних технологій»